/ 25 نظر / 196 بازدید
نمایش نظرات قبلی
اکبر خاکباز

با عرض سلام و خسته نباشید مدتی است که عکس های سایت کامل باز نمی شود لطفا" بررسی فرمائید. با تشکر از زحمات شما برای سایت بسیار خوبتان

جواد

کاش میگفتید چطوری پلاستیک رو تا زدید یه بار ما اومدیم این کارو بکنیم هر کاری کردیم نشد[ناراحت]

مهدی

اگه از مراحل مختلف رشد عکس بذارین خیلی جالب میشه [لبخند]

احسان

سلام ببخشید سوالم بی ربط به موضوع هست یه درخت رو اگه داخل گونی بکاریم بصورت بونسای وقتی بزرگ بشه و ریشه هاش قوی بشن گونی رو ریشه ها متلاشی میکنن؟ اگر خودتون نمیدونید میشه از یه نفر که میدونه بپرسید جواب درستش خیلی برام مهمه چون من میخام یه روف گاردن درست کنم و 90 درخت رو اگر امکانش باشه اینطوری بزارم روی پشت بام مشکلی با پوسیدن گونی ندارم چون امتحان کردم هم عوض کردنش راحته و هم ارزونه خیلی خیلی ممنون

احسان

سلام من سوالمو اشتباه نوشتم منظورم این بود که ریشه ها خاک رو به اطراف پخش میکنن یعنی یه دفعه بیای ببینی یه تیکه از خاک ترک برداشته و بعد از یه مدت هم ریشه یه تیکه بزرگ از خاکو با گونیش کنده انداخته اونطرف ؟ خیلی خیلی ممنون

صوفیانلی

سلام من 4 سال میشه به طور تفننی زعفران کاشتم اول اینکه از اول تا 15 ام مهر فقط یک بار ابیاری نیاز می باشد و با افزایش ابیاری هیچ وقت گلی نخواهید دید . بسته به منطقه نیاز ابی فرق می کند در اینجا ( اذربایجان ) کلا دو بار کافیست بسته به بارش برف و باران دارد و اصلا با سرما مشکلی ندارد.هر چه قدر هوا خنک تر باشد کیفیت زعفران عالی می شود. زعفران گیاهی سمج است که با بی ابی و خاک سنگین مشکلی ندارد اینها تجربه شخصی است . در صورت وجود رطوبت زیاد پیازها کلا می پوسند. یک توصیه هم برای خانم مهندس : هم روی پیازها رابپوشانید5سانتی متر و هم از ابیاری زیاد بپرهیزید.

سعیدی

زعفران با اقلیم هایی سازگار است که تابستان های معتدل و زمستان های معتدل و سرد دارند و میزان بارندگی در فصل تابستان معمولا کم است...زعفران همانطور که دوستان گفتند آبیاری زیادی ندارد ..بسته به منطقه از اواخر شهریور تا اوایل ابان اولین ابیاری صورت می گیرد و گلها در ابانماه ظاهر شده و دوری گلدهی هم چند هفته بیشتر نیست..بعد از گلدهی معمولا دو آبیاری صورت می گیرد. از حدود اردیبهشت که برگه های طنابی زعفران زرد و خشک می شود دیگر آبیاری نمی شود چون تجربه نشان داده باعث پوک شدن پیاز ها و پوسیدگی می شود....البته بعضی از دوستان معتقدند اگر آفتاب خیلی زیادتر از حد معمول گرم شود باید ابیاری کرد چون پیاز زیر خاک می سوزد....گلدهی از سال دوم واقعی است ودر حدود سال 4-5 به اوج می رسد و حداکثر 7 سال گلدهی اقتصادی است و بعد از آن باید پیازها که به شدت تکثیر شده اند جابجا شوند. زعفران دارای چند بخش قابل استفاده است:1- بخش رنگی ومعطر همان کلاله مادگی 2-بخش زرد رنگ همان پرچم در صنایع رنگ غذایی3- پیاز اندام تکثیری و به نظر بعضی دارویی

مجتبی شیرازی

[لبخند]

نیکی

سلام این زعفرونا گل ندادن هنوز؟؟!![لبخند]

محمد ص

سلامته ممنون از وبلاگ کاربردی و زیباتون.به من گفتن این پوست خشک روی پیازو بکنم چون باعث جذب زیاد اب و رطوبت و پوسیده شدن میشه درسته؟