من یک جوانه ام
باغبانی * گیاهان آپارتمانی * گلهای فصلی * سبزیکاری * گیاهشناسی * عکاسی و کمی متفرقه 
قالب وبلاگ
آخرين مطالب

در این پست بود که شربت کامبوجا را معرفی کردم و چند هفته پیش زری خانوم مخمر آن را برای من ارسال کردند و منم مقداری از این شربت را تهیه کردم و دیروز از آن بهره برداری کردم.

راستش من پیمانه گیری دقیقی نکردم اما طعم آن خوب شد.

1- 1.5 لیتر آب جوشاندم و داخل همین تنگ ریختم.

2- دو پیمانه چای خشک درون یک توری ریز ریختم و درون همین آب قرار دادم و سر آن را بستم تا دم بکشد و یک لیوان شکر به آن اضاف کردم.

3- وقتی آب سرد شد یک لیوان شربت کامبوجایی که زری خانوم برای من ارسال کرده بودند به آن اضاف کردم و سه تیکه مخمری که ارسال کرده بودند را درونش انداختم و زیر میزنم قرار دادم.

 


بعد از چند روز لایه ایی از مخمر روی سطح مایع تشکیل شد که در شکل زیر میبینید.

 

 

مخمر را برداشتم و چند تیکه کردم و مجددا شربت درست کردم.

 

 

 

تیکه های قبلی را که تیره شده بودند دور انداختم

 

 

طعم خوبی داشتچشمک

 

[ سه‌شنبه ۱٢ شهریور ۱۳٩٢ ] [ ۱٠:٢۳ ‎ق.ظ ] [ زهرا فرشید ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد. اینستاگرام من : baghban65 پست الکترونیک : z_farshid@yahool.com
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed

کد جستجوی گوگل در سایت یا وبلاگ
جستجو در: