من یک جوانه ام
باغبانی * گیاهان آپارتمانی * گلهای فصلی * سبزیکاری * گیاهشناسی * عکاسی و کمی متفرقه 
قالب وبلاگ
آخرين مطالب

چند وقت پیش یکی از بییندگان خوب وبلاگ به من شربت کامبوچا داد و گفتند خصوصا در کاهش قند خون و فشارخون مادرم تاثیر بسزایی دارد البته این شربت خواص مفید دیگه ایی نیز دارد که در ادامه عنوان خواهم کرد.

طی صحبتی که با یکی دیگر از بینندگان وبلاگ از ساری به نام زری خانوم داشتم گویا ایشون این شربت را خودشان تهیه میکنند و این قضیه برای من جالبتر شد و دستی به سرچ زدم و اطلاعات مفید و خیلی خوبی بدست آوردم و من شدیدا مشتاق به استفاده مداوم و تهیه این شربت شده ام.

این شربت طعم خیلی خوبی دارد و حاصل فعالیت چندباکتری و مخمر در چای شیرین است. روش ساختش گرچه آسان است اما ترفند خاص خودش را دارد.

فواید این شربت : جلوگیری از ریزش مو و سفید شدن مو - کنترل فشار و قند خون - تصفیه کننده کلیه و کبد ، جلوگیری از جوش ، درمان یبوست و مشکلات گوارشی و .... خلاصه کلام به کامبوجا شربت زندگی می گویند زیرا این شربت که مواد زنده میکروسکوپی حاصل می شود به متابولیسم بدن بسیار کمک میکند.

مقاله 29 صفحه ایی بسیار جالبی خواندم که شامل روش ساخت و نگهداری این شربت به همراه تاریخچه و سوالات احتمالی که ممکن است برای هر کسی پیش بیاید می باشد.

 

 

این لایه در واقع همان لایه ایی هست که مخمرها تشکیل داده اند و بعد از هر بار استفاده یک لایه جدید تولید میکند که می توان در ساخت مجدد استفاده کرد. هر لایه را 5-6 بار در ساخت شربت کامبوجا می توان بکار برد.

 

 

جهت دریافت اطلاعات بیشتر برای ساخت این شربت و همچنین خواص و نکات فنی ساخت آن مقاله ایی که لینک آن را در بالا قرار دادم مطالعه بفرمایید و این سایت را نیز ببینید.


 

 

[ چهارشنبه ٢٢ خرداد ۱۳٩٢ ] [ ۱۱:٥٠ ‎ق.ظ ] [ زهرا فرشید ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد. اینستاگرام من : baghban65 پست الکترونیک : z_farshid@yahool.com
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed

کد جستجوی گوگل در سایت یا وبلاگ
جستجو در: