من یک جوانه ام
باغبانی * گیاهان آپارتمانی * گلهای فصلی * سبزیکاری * گیاهشناسی * عکاسی و کمی متفرقه 
قالب وبلاگ
آخرين مطالب

کوچک تر که بودم ،همیشه  وقتی غذا قیمه بادمجان داشتیم،سهم خورشم قبل از اینکه به دست من برسد،باید از زیر دست مادرم رد می شد.نه اینکه کار خاصی روی آن انجام دهد.فقط دانه های داخل بادمجان را در می آورد.مادرم میگفت  این دانه ها حساسیت می آره،تنت رو به خارش  می اندازه و پوستت خراب می شه....و کلی از این توصیه های مادرانه.....حقیقتش من حتی وقتی بادمجان بدون دانه هم که می خوردم باز همین وضع رو داشتم ولی هنوز هم از علاقه من به بادمجان کم نشدهلبخند البته فرم خام و نارس بادمجان حساسیت بیشتری ایجاد میکنه...

چند روز پیش داشتم مجله سلامت میخوندم .این مجله از تمامی مجله هایی که میخونم کامل تر هست و همیشه حدود دویست صفحه داره .

این مجله مطالب زیادی را به خوبی توضیح داده تو این مجله سوال هایی شده بود و من به نظرم جالب اومد.

در ادامه مطلب این سوال ها رو با هم میخونیم..

 


1-خیلی از افراد از حساسیت خود به بادمجان می گویند این حساسیت از کجا ناشی می شود؟؟؟حساسیت زایی اش بر خلاف بسیاری از خوراکی هایی که حساسیت زایی آنها ناشی از ترکیب های موجود در پروتین هایشان است،به وجود هیستامین بر میگردد که مستقیم باعث واکنش بدن می شود.به همین دلیل هم بادمجان در افرادی که حتی زمینه های بروز آلرژی ندارند هم می تواند حساسیت ایجاد کند.

2-نشانه های وجود حساسیت به بادمجان در افراد کدام است؟؟؟علایم  این حساسیت متعدد هستند ولی به طور عمده شامل سوزش دهان و گلو و گاهی بروز احساس خارش در همین اندام ها است.این علایم می توانند در مراحل بعد به شکل ناراحتی های مقطعی گوارشی نیز بروز کنند.البته گاهی افراد با لمس پوست بادمجان هم دچار بروز علایم حساسیت های پوستی می شوند .البته خوشبختانه میزان شیوع حساسیت به بادمجان بسیار کم است.

3-آیا موارد شدید آلرژی نسبت به بادمجان نیز وجود دارد؟؟؟در حالت کلی ،بروز واکنش های شدید نسبت به بادمجان بسیار نادر است و معمولا دیده نمی شود،اما در موارد بسیار معدودی واکنش های شدید که در اصطلاح به آن آنافیلاکسی می گویند،گزارش شده است.این واکنش ها معمولا ابتدا با مشکلات پوستی آغاز می شوند و در ادامه باعث بروز کهیر و در پی آن بروز تنگی نفس می شوند.در صورت شدیدتر شدن این علایم ،حساسیت به بادمجان حتی ممکن است منجر به مرگ افراد نیز بشود.

4-بسیاری از خانواده های ما اعتقاد دارند علت حساسیت زایی بادمجان ،دانه های آن است و به همین دلیل دانه های بادمجان را دور می ریزند آیا ادرست است؟؟؟ برخلاف تصور عامه حساسیت بادمجان در گوشت آن است نه دانه های آن

5-آیا میزان حساسیت زایی در انواع مختلف بادمجان متفاوت است؟؟؟ میزان هیستامین بادمجان در انواع با پوست سبز بیش از سایر انواع بادمجان هاست و افراد باید در مصرف آنها دقت کنند.

بروز حساسیت های غذایی مانند حساسیت به بادمجان دلیل مشخصی ندارد.بروز حساسیت،تحت تاثیر عوامل مختلف از جمله استعداد ژنتیکی است.همچنین عوامل محیطی مختلفی همراه زمینه ژنتیکی باعث می شود که حساسیت رخ دهد،از جمله عوامل محیطی می توانم کسب زندگی شهری،رژیم غذایی ،مصرف داروها ،آلاینده های محیطی و ....نام برد.چند عاملی بودن آن باعث تابلوی بالینی بیماری در افراد مختلف یکسان نباشد یا افراد یک خانواده انواع متفاوتی از آلرژی را داشته باشند یا حتی در سنین مختلف ،الگوی بیماری آلرژیک  تغییر کند.مطالعه های مختلفی در زمینه مواد آلرژی زای موجود در بادمجان انجام شده ولی تا کنون راهکاری برای کم کردن آلرژی زایی آن پیشنهاد نشده است.

 

[ سه‌شنبه ٢٧ فروردین ۱۳٩٢ ] [ ٦:٠٥ ‎ب.ظ ] [ زینب حیدری پور ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد. اینستاگرام من : baghban65 پست الکترونیک : z_farshid@yahool.com
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed

کد جستجوی گوگل در سایت یا وبلاگ
جستجو در: