یکی از تنقلاتی که تو بوشهر استفاده میشه و البته من و خانواده ام از آن زیاد استقبال میکنیم اَلوک هست.

اسم فارسی : بادام کوهی - اَلوک - آخرک - پاسورک

نام علمی : Amygdalus scoparia

 نام خانواده : خانواده رزها Rosaceae

این گیاه مخصوص مناطق نیمه خشک با خاک سنگلاخی و آهکی است و در کوه های زاگرس به صورت خودرو به وفور دیده می شود. من خودم بارها تو مسیرهایی که برای بازدید از مزارع میرفتم دیدم و باید بگم موقع گل افشانی واقعا زیباست.

 

 

بادام کوهی نسبت فامیلی بسیار نزدیکی به بادام دارد.

 


این چندتا عکس که یک هم استانی گرفته بود  را از سایت سوک گرفته ام.

 

 

امشب الوک خریدم تا در کنار خانواده بخوریم اما حواسم به شما دوستای گلم هم بود و چندتا عکس گرفتم تا تقدیم کنم.

میوه الوک شامل یک پوسته سبز و بذر بزرگی هست که پوسته بعد از مدتی خشک شده و جدا می شود و بذر آماده برداشت می شود. البته الوک اول خیلی تلخ هست ولی طی مراحلی که من بلد نیستم شیرین می شود و خوش طعم.

یادتون باشه با دندان نشکنید و حتما از وسیله ایی برای شکوندن آن استفاده کنید.

 

 

 

 

از روغن این گیاه برای رشد موهای ابرو و مژه استفاده میشود.

 

منبع :

سایت خبری سوک

+ ، + ، +

 

[ چهارشنبه ٢٩ شهریور ۱۳٩۱ ] [ ٩:٢۳ ‎ب.ظ ] [ زهرا فرشید ]