یکی از ترکیبات پروپاقرص آجیل بادام زمینی هست که حتما همگی شما دوستان از آن خورده اید اما فکر کنم مثل من کمتر دنبال گیاهشناسی و نحوه تشکیل آن بوده اید برای همین در این پست به معرفی آن می پردازم.

نام فارسی : بادام زمینی - پسته شامی

نام علمی : Arachis hypogaea

نام انگلیسی : Peanuts

نام خانواده : Fabaceae

 

 


بادام زمینی بومی آمریکای جنوبی است.

بادام زمینی یک گیاه گرمادوست است و برای رشد کامل به یک دوره 200 روزه نیاز دارد.

برگهای این گیاه شاه ایی است و با شبدر و یونجه هم خانواده است برای همیم از نظر ظاهر بی شباهت به هم نیستند.

 

 

بادام زمینی گیاهی هست با نیاز آبی خیلی زیاد فقط دو هفته قبل از برداشت آب آ کم میکنند پس باید در مناطقی با آب فراوان کشت شود مثل شما کشور.

در استان گیلان و در شهر آستان اشرفیه این محصول در سطح وسیع کشت می شود و 90 درصد بادام زمینی کشور را تامین می کند.

 

وقتی دانه های بادام زمینی کشت شود حدودا یکماه بعد گلهای زرد آن ظاهر می شود و تا دو تا سه ماه گلهای فراوانی میدهد اما فقط 15 درصد گلها به میوه تبدیل می شوند. بادام زمینی گیاهی خودگرده افشان است.

وقتی گلها گرده افشانی شدند مادگی آنها طویل شد و گل به سمت خاک خم شده و درون خاک می رود و در آنجا به رشد خود ادامه میدهد تا زمان برداشت.

 

 

 

 

 

 

 

منبع + ، + ، +

[ پنجشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩۱ ] [ ۱۱:٥٧ ‎ق.ظ ] [ زهرا فرشید ]