من یک جوانه ام
باغبانی * گیاهان آپارتمانی * گلهای فصلی * سبزیکاری * گیاهشناسی * عکاسی و کمی متفرقه 
قالب وبلاگ
آخرين مطالب

یکی از ترکیبات پروپاقرص آجیل بادام زمینی هست که حتما همگی شما دوستان از آن خورده اید اما فکر کنم مثل من کمتر دنبال گیاهشناسی و نحوه تشکیل آن بوده اید برای همین در این پست به معرفی آن می پردازم.

نام فارسی : بادام زمینی - پسته شامی

نام علمی : Arachis hypogaea

نام انگلیسی : Peanuts

نام خانواده : Fabaceae

 

 


بادام زمینی بومی آمریکای جنوبی است.

بادام زمینی یک گیاه گرمادوست است و برای رشد کامل به یک دوره 200 روزه نیاز دارد.

برگهای این گیاه شاه ایی است و با شبدر و یونجه هم خانواده است برای همیم از نظر ظاهر بی شباهت به هم نیستند.

 

 

بادام زمینی گیاهی هست با نیاز آبی خیلی زیاد فقط دو هفته قبل از برداشت آب آ کم میکنند پس باید در مناطقی با آب فراوان کشت شود مثل شما کشور.

در استان گیلان و در شهر آستان اشرفیه این محصول در سطح وسیع کشت می شود و 90 درصد بادام زمینی کشور را تامین می کند.

 

وقتی دانه های بادام زمینی کشت شود حدودا یکماه بعد گلهای زرد آن ظاهر می شود و تا دو تا سه ماه گلهای فراوانی میدهد اما فقط 15 درصد گلها به میوه تبدیل می شوند. بادام زمینی گیاهی خودگرده افشان است.

وقتی گلها گرده افشانی شدند مادگی آنها طویل شد و گل به سمت خاک خم شده و درون خاک می رود و در آنجا به رشد خود ادامه میدهد تا زمان برداشت.

 

 

 

 

 

 

 

منبع + ، + ، +

[ پنجشنبه ۱٦ شهریور ۱۳٩۱ ] [ ۱۱:٥٧ ‎ق.ظ ] [ زهرا فرشید ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد. اینستاگرام من : baghban65 پست الکترونیک : z_farshid@yahool.com
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed

کد جستجوی گوگل در سایت یا وبلاگ
جستجو در: