خارَک

شک ندارم که همه خارک و رطب را خورده اند و از خوردن این میوه شیری لذت برده اند.

مراحل رشد میوه نخل به ترتیب زیر است :

1- حُبابوک : که میوه های ریز تازه تشکیل شده است.

2- کیمری

3- خارَ ک (خَلال) : خلال که رنگ گرفته و به رنگ زرد یا قرمز در آمده و در برخی ارقام شیرین و خوردنی است.

4- رُطَب

5 خُرما

این روزا فصل رسیدن خارک و رطب است .

حیف که من ارقام را نمشناسم اما خارک و رطب را دوست دارم بخورم.

پست قبلی در مورد خارک

 

 

 



موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: خارَک , خارک،خلال khalal , نخل خرما date palm , میوه درخت نخل
[ جمعه ۱٠ شهریور ۱۳٩۱ ] [ ٥:۱٧ ‎ب.ظ ] [ زهرا فرشید ]