اپونیتا را در اغلب شهرهای ایران می توان دید که بسیار بزگ و شاخه شاخه می شوند. گل های زرد بسیار درخشان و زیبایی دارند و در نهایت میوه های درشت و ترش مزه ایی تولید می کنند.

من بارها از این میوه خوردم.البته باید یگم که خیلی باید دقت کنید و اول با پارچه ضخیمی ، میوه را بعد از جدا کردن از گیاه ف در پارچه بمالید تا خارهای ریز روی میوه که زیاد دیده نمی شوند جدا شوند.بعد میوه را باز کنید و محتویات داخلش که صورتی رنگ با هسته های مشکی با طعم ترش هست را نوش جان کنید.

این چندتا عکس را ادمین سایت پر بار میناب تکنیک گرفته اند و در سایت خودشان قرار داده اند. من تو آرشیو عکسها میگردم اگر عکس بیشتری داشتم با اطلاعات بیشتر تقدیم می کنم.

 

 

 

 

[ دوشنبه ٤ اردیبهشت ۱۳٩۱ ] [ ۱۱:٤٩ ‎ق.ظ ] [ زهرا فرشید ]