من یک جوانه ام
باغبانی * گیاهان آپارتمانی * گلهای فصلی * سبزیکاری * گیاهشناسی * عکاسی و کمی متفرقه 
قالب وبلاگ
آخرين مطالب

شاید برا شما هم اتفاق افتاده باشه که وقتی کاهوی میخرید میبینید تلخ هست.

اما ناراحت نباشید من یه راهکاری دارم برا بهتر شدنش چشمک

این تلخی کاهو به دلیل ماده لاکتوسین هست.وجود همین ماده باعث شده از کاهو به عنوان یه داروی خواب آور استفاده بشه.حالا بخاطر همین تلخی شاید از خوردن کاهو منصرف بشید. ولی من این کاهو رو دور نمیریزم.و بلکه با یه روش اون رو شیرین میکنم.اگه این کاهو رو تو یه ظرف پر از اب سرد قرار بدید و نمک بهش بدید و حدود بیست دقیقه بزارید بمونه. این کاهو قابل خوردن میشه.    

 

  تو دوره کاردانی یادم میاد کاهو کاشتیم.بعد از کلی دردسر برا کاشتنش و آبیاری اون اساتید نزاشتن ما کاهو ها رو برداشت کنیم. گفتن بعد از ایام عید میخام بیایم بازدید کنیم.ما هم رفتیم تعطیلات.بعدا از اومدن از تعطیلات دیدیم همه کاهو ها به گل رفتن و ما خوردن کاهوهای خودمون به دلمون موند.

یه دفعه یه فکری اومد سراغم که بیام از کاهوها بذرگیری کنم.متفکر

کاهوها بذرهای ریزی داشتن.اونا رو آوردم خونه و کاشتم.ولی اصلا سبز نشدن.اون موقع نمیدونستم دلیلش چیه.ولی باز نا امید نشدم  و سال بعد مقداری از بذرها برام مونده بود.دوباره کاشتم با همون شرایط ولی با کمال تعجب سبز شدن.بعدها تو کتاب خوندم که بذر کاهو یه دوره خفتگی یکساله  داره.

[ پنجشنبه ٧ اردیبهشت ۱۳٩۱ ] [ ٧:٢٦ ‎ب.ظ ] [ زینب حیدری پور ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد. اینستاگرام من : baghban65 پست الکترونیک : z_farshid@yahool.com
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed

کد جستجوی گوگل در سایت یا وبلاگ
جستجو در: