یک راهکار خوب

خیلی وقت ها شاید برا شما هم پیش اومده باشه که وقتی هویچ رو بیشتر از چند روز  می خواهید نگهداری کنید حتی تو یخچال باز هم پلاسیده میشه.من یه راهکار خوب به شما پیشنهاد میدم که دیگه این اتفاق کمتر براتون پیش بیاد.اگه با چاقو ته هویچ رو بگیرید دیگه دیرتر پلاسیده میشه.اگه گفتید چراااا؟؟؟؟؟ چون اون قسمت رطوبت هویچ رو میگیره و اونو خشک میکنه.  

 

                                                                                          



موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها:
[ یکشنبه ٤ دی ۱۳٩٠ ] [ ٤:۱۸ ‎ب.ظ ] [ زینب حیدری پور ]