من یک جوانه ام
باغبانی * گیاهان آپارتمانی * گلهای فصلی * سبزیکاری * گیاهشناسی * عکاسی و کمی متفرقه 
قالب وبلاگ
آخرين مطالب

پست قبلی در مورد کنار های وحشی که به صورت خودرو در بیابان ها و نقاط مختلف سبز میشه صحبت شد اما این پست در مورد کنارهای اصلاح شده که درشت و گوشتی و خوشمزه هم هستن صحبت میکنیم.

عکسا رو من از تو جهاد کشاورزی خورموج گرفتم ... اتفاقا تو این شهرستان دو تا باغ اقتصادی مخصوص همین نوع کنار وجود داره که شنیدم اینا تولیدات شونو مستقیم به کشورهای حوزه خلیج فارس میفرستن.

اطلاعاتی که اینجا میگم چیزایی هست که دیدم و شنیدم والا از جایی مکتوب بر نداشتم امیدوارم اطلاعات غلط غلوط نباشه.خجالت

 

 

 

خوب دوستان بریم تو بخش ادامه مطالب نیشخند


به این رقم کنار ، کنار پیوندی ، کنار هندی ، کنار بمبئی گفته میشه.

این کنارها داری گوشت زیادی نسبت به هسته اشون دارن و از خوردنش خیلی بیشتر از اون کنارهای وحشی میشه لذت برد چون حداقل یه مقدار گوشتش تو دهنت میره.

الان فصل میوه دهی این درخت هست و بعضی درختا هم که محصولشون زودتر رسیده الان دادن بازار تو بازار تو نایلون بسته بندی شده و میشه خرید و نوش جان کرد نیشخند

متاسفانه این درخت افات زیادی داره که گاهی کل محصول رو از بین میبره و بخاطر افات زیادی که داره باغدار مجبوره زودی میوه رو بچینه و به بازار برسونه ... البته بگم کشت این محصول تو استان تازه رواج پیدا کرده و من چندتا انگشت شمار از این باغا بیشتر سراغ ندارم اما تو خیلی از خونه ها هست که مردم خودشون کاشتن ...

از جمله افاتش مگس میوه خوار هست که در زمان تشکیل میوه وارد شده و  تخم ریزی کرده و لاروش گوشت میوه رو نشون جون کرده و این وجوداین کرم باعث ریزش شدید میوه و همچنین زودرسی محصول میشود که باید از سموم حشره کش مثل دیازینون در زمانی که میوه در حال تشکیل شدن هست سم پاشی کرد البته قبل گلدهی هم خاک گیاه باید حتما با سموم حشره کش سمپاشی بشه

این یک درخت کنار هندی :

ببینید حالت اویز داره و شاخه ها حال ابشاری به سمت پایین قرار میگیرن و واقعا زیباست.

 

 

همونطور که گفتم کنار فصل تابستان خزان میکنه و به خواب میره برای همینم تو گرمای طاقت فرسای بوشهر بعد از برداشت میوه صبر میکنن تا گرمای شدید شروع بشه و حدودا اواخر تیر درخت رو کف بر میکنن تا گیاه انرژی اش رو در اثر گرما از دست نده بعد با شروع فصل خنک سال باز رشد میکنه و همون جثه اولیه و چه بسا بزرگتر پیدا میکنه.

 

 

به این رقم ، کنار سیبی گفته میشه بخاطر حالت گردی که داره ، البته هنوز میوه اش خیلی نارسه از مرحله رسیدن کاملش عکس ندارم :

 

 

اینم ار ارقامش هست که حالت کشده داره و بهش کنارخرمایی میگن.

رقم گلابی شکل هم داره که من عکسی ازش ندارم.

 

 

اینم نمایی از سطح رو و پشت برگ :

البته ارقام مختلف شکل برگشون یکمی متفاوته مثلا میوه کشیده تر برگ هم کشیده تره .

 

 

 

 

[ پنجشنبه ۱٩ اسفند ۱۳۸٩ ] [ ٧:۱٤ ‎ب.ظ ] [ زهرا فرشید ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد. اینستاگرام من : baghban65 پست الکترونیک : z_farshid@yahool.com
موضوعات وب
آرشيو مطالب
RSS Feed

کد جستجوی گوگل در سایت یا وبلاگ
جستجو در: